С акцията на СУ „Св. св. Кирил и Методий” в

...
С акцията на СУ „Св. св. Кирил и Методий” в
Коментари Харесай

10-дневна акция за почистване започна в Стрелча

С акцията на СУ „ Св. св. Кирил и Методий” в първия ден на месец октомври бе даден старт на акцията за есенно разчистване на община Стрелча.

Ръководството на учебното заведение, учители, възпитаници и непедагогически личен състав се включиха интензивно в оповестената от общината самодейност. В резултат на подхванатите дейности в градинките на гимназията бяха засадени към 150 броя теменужки, обезпечени от кмета на общината, както и други типове цветя, дарени от учителите. Целия учебен двор и региона към него бе измит от учениците от 5-11 клас, а зрелостниците от 12 клас се погрижиха за гроба и място за поклонение на патрона на учебното заведение и пръв негов шеф поета Богдан Овесянин.

Есенната акция за разчистване на общината ще продължи до 10 октомври. Всички, за които чиста и красива Стрелча е идея, могат да се включват в акцията за разчистване на регионите на туристическите пътеки от околност „ Динчов камък” до околност „ Ненчовец” към вр. Вълк и черните пътища към с. Кръстевич и околност „ Пионерски лагер” на 2 и 3 октомври 2021 година от 10.00 часа. Сборният пункт ще е така наречен „ Базов лагер” в местността „ Динчов камък”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР