С 8 пункта се е увеличил делът на хората у

...
С 8 пункта се е увеличил делът на хората у
Коментари Харесай

Расте делът на хората с бързи кредити

С 8 пункта се е нараснал делът на хората у нас, ползващи услугата " бърз заем " - от 15% през 2022 година до 23% през 2023г., демонстрира национално представително изследване на организация " Кантар ", оповестяват от една от кредитните компании у нас. Анализът демонстрира, че бързите заеми се асоциират най-много с опцията да се вземат средства при потребност, което става елементарно и без затруднения.
Очакванията на потребителите са небанковите финансови институции да са правилни с клиентите си, да оферират транспарантни условия и да дават конкурентни финансови артикули, е извод в допитването, което е извършено през август предходната година измежду 807 души над 18 години.
Паралелно изследване на " Тренд " демонстрира, че 82% от потребителите на бързи заеми са употребявали до три заема, като една трета са се лимитирали единствено до един. Допитването е по поръчка на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК). Според данните 25% от българите са употребили бърз заем главно за техника, ремонт и отмора. Бързината е най-значимото преимущество на бързите заеми съгласно 83% от употребилите услугата, а на второ място се показва удобството - 49%.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР