С 504 гласа за, 26 против и 36 въздържали евродепутатите

...
С 504 гласа за, 26 против и 36 въздържали евродепутатите
Коментари Харесай

ЕП призовава за мащабно увеличаване на помощта за Украйна


С 504 гласа " за ", 26 " срещу " и 36 въздържали евродепутатите одобриха апела за доста нарастване на за Украйна.

Според гласуваната с огромно болшинство резолюция страните членки, както и другите страни, подкрепящи Украйна, следва да усилят доста военната си помощ. Важно е това да се случи и най-много в областите, в които украинското държавно управление категорично е поискало това.

Евродепутатите показват още, че “колебаещите се страни ” би трябвало да дават своя обективен дял за по-бързото привършване на.

В признатата резолюция фиктивните референдуми за анексирането на Донецка, Херсонска, Луганска и Запорожка области се одобряват за “незаконни ” и “нелегитимни ”. Заплахите на съветския президент за приложимост на нуклеарно оръжие Екологичен потенциал дефинира като безотговорни и рискови и упорства за бърз отговор, в случай че те бъдат изпълнени.

Във връзка с детонациите в региона на газопровода “Северен поток ” евродепутатите показват, че има нужда от усилване на отбраната на сериозната европейска инфраструктура.

“Членовете на Екологичен потенциал приканват за основаването на интернационален арбитражен съд за експанзията против Украйна за наказателно гонене на Путин и всички съветски цивилни и военни длъжностни лица и техните марионетки, виновни за управлението, започването и реализирането на войната в Украйна ", оповестяват още от Екологичен потенциал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР