С 303 гласа „за“, без „против“ и „въздържали се“ извънредният

...
С 303 гласа „за“, без „против“ и „въздържали се“ извънредният
Коментари Харесай

Каракачанов: Президентът трябва да е спокоен, ползваме българските самолети МИГ-29

С 303 гласа „ за “, без „ срещу “ и „ въздържали се “ изключителният конгрес на Вътрешна македонска революционна организация избра управление на партията. Новите ръководители на Организацията са Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, а досегашният водач Красимир Каракачанов е определен за почетен ръководител.

" Не знам от кое място министър-председателят Петков е извадил две години закъснение за самолетите. Не мисля, че има логичност в двегодишно закъснение на изтребителите F-16. Няма да загубим въздушен суверенитет. Президентът би трябвало да е спокоен, употребяваме българските самолети МИГ-29. Предвидено е да са в употреба до 2028 година. Трябва да се отделят средства за поддръжката и всичко ще е наред ", това сподели в " Офанзива с Любо Огнянов " Красимир Каракачанов - почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

Той добави, че в случай че в действителност има някакво закъснение, българското държавно управление ще има опция да контракти по-добри цени за идващите осем изтребителя.

За основаването на нов батальон Каракачанов съобщи, че е лишено от смисъл, защото цялата българска войска е част от НАТО.

Според него дефицитите в армията няма по какъв начин да бъдат преодолени за три-четири години.

В новата обстановка и напрежението сред Русия - НАТО - Украйна някогашният боен министър вижда най-голяма резултатност за отбраната на българската територия и води ракетни брегови комплекси, както и придобиването на две подводници, договарянията за които са почнали по негово време.

Относно избирането му за почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, Красимир Каракачанов показа, че един водач постоянно би трябвало да знае времето да отстъпи и да даде път на младите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР