Рязко повишаване на доходите и овладяване на цените - това

...
Рязко повишаване на доходите и овладяване на цените - това
Коментари Харесай

От БСП ще предложат пълен одит на цялата пътна инфраструктура

Рязко повишение на приходите и преодоляване на цените - това чакат българските жители

" Пълен одит на цялата пътна инфраструктура. Това е нашето предложение, което ще създадем на договарянията за държавно управление. Да, скъпо е, само че би трябвало да се направи, тъй като човешките животи нямат цена. " Това сподели определеният за депутат от " Българска социалистическа партия за България " и някогашен зам.-председател на парламентарната Транспортна комисия Георги Свиленски в " Здравей, България " по Нова телевизия. Той изрече съболезнования на околните на починалите в нещастието със запалилия се рейс на Автомагистрала " Струма " и пожела бързо възобновяване на потърпевшите. Социалистът изрази страдание, че се приказва за пътна сигурност едвам, откакто станат такива произшествия.

" Органите ще си свършат работата. Важното е по-късно ръководещите и политиците да вземем верните ограничения, с цел да не се позволяват такива нещастия ", акцентира Свиленски.

" Отиваме на договарянията с настройките, които чухме от българските жители в акцията. Тези упования са да има държавно управление, да реализираме единодушие по нещата, които би трябвало да се случат, за ограничения за коронавирус рецесията, обществената рецесия, цените на горивата и енергоносителите. Рязко повишение на приходите на българските жители, преодоляването на цените - това чакат нашите съграждани ", сподели още той.

" Наясно сме какъв напън се упражнява върху България да се отстъпи от позициите за Истанбулската спогодба и Северна Македония. Няма по какъв начин да загърбим историята си и националните ползи. Същото е с Истанбулската спогодба - има към този момент решение на Конституционния съд ", напомни Георги Свиленски алените линии, които Националният съвет на Българска социалистическа партия дефинира за договарянията за държавно управление.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР