Рядко някой би очаквал от млади тийн звезди на говорят

...
Рядко някой би очаквал от млади тийн звезди на говорят
Коментари Харесай

Какво се случва? Влади от Alex&Vladi със странни послания в мрежата

Рядко някой би очаквал от млади тийн звезди на приказват за тежестта на думите, тяхната мощ да зареждат, стимулират, само че да се трансфорат в оръжие против хората и нас самите. Близначките Алекс и Влади явно са вникнали надълбоко в смисъла на всяко нещо, което изричат и вършат, а за това разбираме от последната обява на Влади в Instagram.

Виж още: Меди яхна заплашителен звяр, обожателките го нападнаха с палави коментари 

Именно в нея тя написа за смисъла на думите и за какво е значимо да сортираме деликатно какво споделяме на хората, тъй като може несъзнателно да обидим някого. " С думите може да нараниш сърцето или да го излекуваш. Думите сдобряват разликите или ги усилват. Думите приказват истината или са глас на лъжата. С тях градиш другарства или рушиш доверието. Думите предизвикват или събарят. Думите насърчават или порицават. Това, което не осъзнаваме е, че когато нараняваме някой с думите си, ние нараняваме и себе си, въпреки и да не виждаме това незабавно. Избирай думите си деликатно. Изговаряй ги с положително отношение и желание ", написа Влади в обществената мрежа към фотография, на която е дружно със сестра си Алекс.

Виж още: Хелоуин чука на вратата: Джулката хвана четката! Оказа се, че я бива и с рисуването

Красивата певица не стопира единствено с това, а споделя, че от време на време неприятните неща, които споделяме се връщат назад при нас и би трябвало да бъде доста деликатни. Нещо повече - звездата даже написа, че Бог също обръща съществено внимание на нещата, които изличаме и мислим: " Бог гледа на думите ни съществено, тъй като знае силата и капацитета – за положително или за зло, за изгода или за щета ", написа Влади. Не знаем от какво са предизвикани тези мъдри слова, само че е похвално, че толкоз младежи имат отношение към словото, тъй като е значимо да бъдем деликатни с хората към нас, а и със самите нас и мислите ни.

Изображение: https://www.instagram.com/vladeislava/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР