Русокоса красавица е пленила сърцето на най-добрия български скиор Алберт

...
Русокоса красавица е пленила сърцето на най-добрия български скиор Алберт
Коментари Харесай

Алберт Попов с русо гадже

Русокоса хубавица е завладяла сърцето на най-хубавия български скиор Алберт Попов. Чаровната Деница от няколко години е най-близкия човек до супер гения, научи HotArena.

Двамата нямат опция да се виждат постоянно, само че все пак са просто неразделни, когато се съберат, написа „ България през днешния ден ”.

Алберт и Деница са дружно от години, само че връзката им се засилила през 2015 година. Тогава автомобилът със скиора падна в дере, а злополуката лиши живота на треньора му Драго Грубелник.

Българинът беше със строшен гален и голям брой контузии по главата. Тогава спасителите не можеха да повярват, че някой изобщо е съумял да се избави по време на злополуката.

Алберт се възвръща цяла година от травмите, а в този интервал Деница бе компактно до него. Красавицата също обожава да се спуска по-белите писти и е някогашна състезателка. В момента обаче работи като преподавател в едно от най-известните ски учебни заведения — „ Мачирски ”.

Двойката прекарва дружно главно лятото, когато алпиецът разполага с дребен интервал за отмора. Алберт прикова вниманието на експертите по време на старта на Световната купа в Кицбюел /Ав/, където зае изключителното девето място.

Големият си удар той направи през 2018 година, когато завоюва бронза в международното състезание за младежи. А късно нощес Попов още веднъж взе участие в старт от Световната купа в Австрия, в Шладминг. Това е 18-тото съревнование през сезона за 21-годишния гений.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР