Руснаците няма да гледат Максим Галкин и да слушат още

...
Руснаците няма да гледат Максим Галкин и да слушат още
Коментари Харесай

Русия забрани всякакви изяви на мъжа на Алла Пугачова

Руснаците няма да гледат Максим Галкин и да слушат още дузина известни рок и рап реализатори. Правителство извади специфичен лист със неразрешените гласове в Русия.

Забраната включва и концертни изяви, освен медийно показване, твърди  " Агенция Медия “. Заповедта не се оповестява публично, само че се изпраща до уредници на концерти. Един от тях е съобщил на изданието за решението на управляващите и е дал копие от разпореждането. Друг от участниците от изброените групи, общувала със притежател на московски бар, който е получил лист с нежеланите артисти, че музиката им не би трябвало да се пуска в заведението. Имената на тези хора се пазят в загадка, с цел да не бъдат  подложени на принуда.

Списъкът със звезди, които повече няма да бъдат позволени в Русия включва обичани от руснаците реализатори като Борис Гребеншчиков, Светлана Лобода, Макс Барских, Вера Брежнева, Иван Дорн, рапърите Noize MC и Oxxxymiron, и даже Максим Галкин. Под възбрана са и някои групи като Anacondaz, " Нерви ", " 2Маши "   и други

Само преди броени дни стана ясно че Максим Галкин и Алла Пугачова са в Израел с децата си, където емигрирали. Пугачова изясни в персоналния си профил в Instagram, че повода за заминаването им в Израел е почивка на децата. Въпреки това мнозина считат, че заминаването може да обвързвано с изказване на Галкин, който обществено се изрече, че не утвърждава " спецоперацията “ в Украйна.

За изпълнителите включени в декларацията, която би трябвало да бъде подписана, излиза наяве, че има и други ограничавания, които се постановат на изпълнителите, уредниците на концерти, промоутъри и импресарии. Например: неразрешено е изпълнителите и групите да употребяват символиката на каквато и да е непозната страна, в това число Украйна; неразрешено е потреблението на знаци на организации, приети за екстремистки; неразрешено е всякакво споменаване на войната даже при съблюдаване на условието да се назовава " специфична интервенция ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР