Руснакът Евгений Пригожин, близък съюзник на президента Владимир Путин, каза

...
Руснакът Евгений Пригожин, близък съюзник на президента Владимир Путин, каза
Коментари Харесай

Брутална жестокост! Руската частна армия „Вагнер” екзекутира с ЧУК наемник-"предател"

Руснакът Евгений Пригожин, непосредствен съдружник на президента Владимир Путин, сподели в неделя, че е изменник някогашен наемник в частната му войска " Вагнер ", сниман по какъв начин е екзекутиран с удар с чук в главата след прекосяване на другата странат във войната в Украйна.

Той реагира на видео, публикувано в Telegram, което демонстрира изтезанието на мъж, откакто призна, че е сменил страната на воюващите през септември, с цел да се " бие против руснаците ".

На фрагментите мъжът, който се споделя като Евгени Нужин, 55, е показан със залепена за тухлена стена глава. Той сподели, че е бил похитен в Киев на 11 октомври и се е оказал в мазе. " Удариха ме по главата, изгубих схващане и се озовах в тази маза ", сподели той. - " Казаха ми, че би трябвало да ме съдят. "

Докато изрича тези думи, неидентифициран мъж, който се мотае в бойно облекло зад Нужин, разрушава главата му с чук. След строполяването на Нужин мъжът нанася нов удар по лицето му с каменарски чук. Видеото е оповестено под заглавието " Чукът на отмъщението ".

Помолен да разяснява видеото с изтезанието, чиято достоверност е сложна да бъде доказана, Пригожин сподели в реакция, оповестена от неговата говорителка, че видеото би трябвало да се споделя " Куче получава гибелта на куче ".

" Нужин съобщи своя народ, съобщи своите приятели, съобщи ги умишлено ", сподели Пригожин, който е глобен от Съединени американски щати и Европейския съюз за ролята си във " Вагнер ".

Той беше показан във видео, оповестено през септември, по какъв начин набира пандизчии в съветски затвор за войната, като ги предизвестява, че спорът е тежък и дефинира правила за тяхното държание. Но че от пандиза няма излизане с 20-30-годишна присъда, до момента в който след вярна работа във " Вагнер " ще бъдат амнистирани. Както и че в случай че някой се откаже или стане изменник, ще бъде екзекутиран на място.

Това опонира на съветските закони, съгласно които наказване е неприемливо без съд и присъда. Смъртното наказване е неразрешено с мораториум. Смъртта на Нужни не е доказана публично. Органите на реда в Русия не разясняват записа.

В спомагателни мнения по отношение на видеото с изтезанието Пригожин насочи предизвестие към други в съветското общество, които той разказа като предатели. " Не забравяйте, че има освен предатели, които хвърлят автоматите си и минават към врага ", сподели той. " Някои предатели се крият в офисите си, без да мислят за личния си народ. Някои от тях употребяват личните си бизнес самолети, с цел да летят до тези страни, които до момента ни изглеждаха неутрални. Те летят, с цел да не вземат участие в решаването на днешните проблеми. Те също са предатели. "

В началото на септември платформата " Важни истории " разгласява изявление с Нужни и удостовери, че той е някогашен пандизчия от изправителна колония номер 3 от Рязанска област. Той описа, че е бил наказан на 24 години поради ликвидиране при сборичкване през 1999 година, като са му били добавени още 4 години поради опит за бягство.

Снимката е илюстративна

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР