Руснакът Абас Галямов описа две причини защо Катерина Тихонова може

...
Руснакът Абас Галямов описа две причини защо Катерина Тихонова може
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие: Путин готви дъщеря си за свой наследник ...

Руснакът Абас Галямов разказа две аргументи за какво Катерина Тихонова може да стане президент след татко си

Владимир Путин може да приготви щерка си Катерина Тихонова за собствен правоприемник като президент. Това твърди съветският политолог Абас Галямов, представен от украински медии. Заключението си той прави на база на няколко дейности на съветския президент през последните месеци, написа " ".

Политологът твърди, че по някаква причина управляващите са почнали да промотират Тихонова, която
засега не била толкоз дейна публично
Въпреки това тя е била назначена на позиция, която допуска, че има вероятности да бъде издигана в съветската подчиненост.



През лятото дъщерята на съветския водач стана съпредседател на Руския съюз на индустриалците по въпросите на вноса (наричан още “профсъюза на олигарсите ”). Галямов разяснява, че постът е с основно значение, защото вносът е извънредно значим за съветската стопанска система на фона на западните наказания поради войната в Украйна.

“Те ще могат да покажат Тихонова по малкия екран и да вдъхновят руснаците, че тя сякаш избавя стопанската система. Това очевидно се прави с причина ”, счита Галямов. Кремъл на няколко пъти акцентира какъв брой е значимо съветският бизнес да размени задграничните артикули и услуги с локални други възможности, откогато Съединени американски щати и Европа постановиха наказания на Москва.

Втората причина, която специалистът показва като съображение за наследяването на Путин от Катерина Тихонова, е убеждението на съветския президент, че е най-великият политик на нашето време. Стопанинът на Кремъл има и образци за сходна рокада, откакто Гурбангули Бердимухамедов съобщи властта на сина си в Туркменистан, а същото се случи и в Азербайджан.

Все отново политологът счита, че руснаците никак не
биха приели добре концепцията на Путин
да бъде сменен на поста от щерка си. Галямов означи, че президентът е доста загадъчен човек и не всичко, което лежи на повърхността, може да е истина, защото той може умишлено да вкарва и да сее разнообразни мисли измежду народа, с цел да ги дезориентира за нещо напълно ненадейно.

Родена през 1986 година в Дрезден, където татко ѝ тогава работи като шпионин за Комитет за Държавна сигурност (на СССР), Катерина е дребната щерка на Путин от брака му с някогашната му жена Людмила. Тя взима семейството на баба си по майчина линия.

Тихонова е специалист в областта на технологиите и ръководеше плана Innopraktika за създаване на теоретичен и проучвателен център към Московския държавен университет. Преди години тя притегли вниманието на съветските медии като акробатична танцьорка. Смята се, че е била омъжена за банкера Николай Шамалов, само че двамата са се раздели през 2018 година Наскоро ѝ приписваха връзка с 52-годишния балетист Игор Зеленски, който няма нищо общо с украинския президент.

Катерина Тихонова попада от април в листата на лицата, против които са наложени европейски, американски и английски финансови наказания. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР