Руслан Мъйнов е един от малцината родни знаменитости, който е

...
Руслан Мъйнов е един от малцината родни знаменитости, който е
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов се хвали: Свалих 30 кг. за 5 години без спорт

Руслан Мъйнов е един от малцината родни звезди, който е печелил борба с килограмите без да стъпи във фитнес залата. За 5 години бесарабският българин е свалил цели 30 кг от тежестта си и наподобява очевидно по-млад.   Първите непотребни 25 кг. той свалил единствено за една година и от 110 кг се стопил до 85. Напук на слуховете, че се е оперирал и е сложил пръстен на стомаха си, 40-годишният Руслан изрично отхвърля това да е правилно. И твърди, че е подготвен да се обзаложи с всеки, че ще реализира същите резултати, в случай че съблюдава неговите правила. Мъйнов е безапелационен, че оттук-нататък ще съблюдава режима на хранене за цялостен живот, защото с помощта на него съумял освен да се отърве от непотребните кила, само че и да се избави от съществени здравословни проблеми.

„ Всичко е въпрос на комбинации. Вече не смъквам килограми, а единствено подкрепям това, което съм свалил. А другояче смъкнах съвсем 30 кг и съм си все същият към този момент 5 години. Но най-важното е, че се усещам витален и благополучен ”, разкрива звездата от сериала „ Столичани допълнително ”.

Разковничето съгласно Руслан се криело в желязното предписание въглехидратите да са 40% от менюто, а протеините и мазнините - по 30%. „ Кръвното ми стартира да играе и това ме тормози. Баща ми пък си отиде от подла болест. По принцип всеки пълен човек е болен човек, дори да няма забележими такива чувства за себе си. Нямах съществени здравословни проблеми, само че взех решение, че би трябвало да се отърся от непотребните килограми. Невинаги съм бил пълен, само че съм генетично благоразположен. Майка ми е по-пълна, а също така вкъщи постоянно ядяхме доста пържено и мазно, това си е притеснително и за мен ”, признава Мъйнов.

Най-важно, съгласно комика, е приемането на най-малко литър и половина вода дневно и доста сурови зеленчуци, плодове и ядки. Парадоксалното е, че той е постигнал удивителния резултат, без да се поти във фитнес залата. От дете Руслан не обичал да спортува, даже ритането на топка въобще не го вълнувало. „ Не обичам да си консумирам силите за нещо друго отвън сцената. Отслабнах без спорт, а единствено с промяна на храните, които одобрявам ”, кълне се комикът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР