Руското външно министерство обяви, че не може да не приветства

...
Руското външно министерство обяви, че не може да не приветства
Коментари Харесай

Русия приветства споразумението между Тръмп и Ким, но дяволът е в детайлите

Руското външно министерство разгласи, че " не може да не приветства " триумфа на срещата сред американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен-ун, само че изрази нерешителност във връзка с неналичието на детайлности в съглашението.

" Към момента не можем да не приветстваме събитието, че беше направена значима стъпка напред ", акцентира заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков, представен от съветските медии.

 КНДР изоставя нуклеарните бомби и ракетите, ние прекратяваме военните учения, разгласи Тръмп Обновена
КНДР изоставя нуклеарните бомби и ракетите, ние прекратяваме военните учения, разгласи Тръмп

Санкциите остават на този стадий

" Дяволът е в детайлите , несъмнено, и е належащо да разберем спецификите. Но както разбираме, беше даден подтик ", добави Рябков.

" Ние, дружно с китайските другари, дружно с други участници в това, което беше наречено шестстранни договаряния, гледаме напред и чакаме да възвърнем още веднъж значимостта на този формат , като ще продължим да работим за постигането на резултат ", добави той, имайки поради договарянията, почнали през 2003 година, които включваха Северна Корея, Южна Корея, Япония, Съединени американски щати, Китай и Русия.

" Както и преди, Руската федерация ще прави политически, интелектуални, на практика и креативен приноси за разрешаването на проблемите ", акцентира съветският представител.

 Ким е доста интелигентен и са основали доста специфична връзка, разяснява Тръмп
Ким е доста интелигентен и са основали доста специфична връзка, разяснява Тръмп

Решихме да оставим предишното зад себе си, светът ще види значима смяна, добавя Ким Чен-ун

От съветското външно министерство също по този начин приветстваха решението на Тръмп да приключи военните учения с Южна Корея , допълвайки, че е належащо да бъдат прекъснати провокативните дейности, с цел да се успокои напрежението на Корейския полуостров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР