Руското министерство на външните работи заяви днес, че е немислимо

...
Руското министерство на външните работи заяви днес, че е немислимо
Коментари Харесай

Москва: Немислимо е да бъдем изключена от разследването на течовете от Северен поток

Руското министерство на външните работи съобщи през днешния ден, че е " немислимо " следствието на течовете от газопроводите " Северен поток 1 и 2 " да продължи без присъединяване на Русия, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Говорителката на външното министерство Мария Захарова сподели, че Западът съзнателно попречва следствието и добави, че изключването на Русия и " Газпром " от следствието демонстрира, че той има какво да крие. Президентът Владимир Путин предходната седмица непосредствено упрекна Съединени американски щати и техните съдружници, че са направили офанзивите против тръбите, които може да ги създадат неизползваеми.

 Бившият началник на „ Нафтогаз “: „ Северен поток “ е миниран още по време на построяването му Виж още

По мотив растящите опасения от трагична ескалация на спора в Украйна Захарова сподели, че съветската позиция - че в никакъв случай не трябва да бъде водена нуклеарна война - остава непроменена. Неотдавна Путин сподели, че " не блъфира " с готовността си да употребява нуклеарни оръжия, с цел да отбрани териториалната целокупност на Русия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР