Руското министерство на отбраната заяви, че руските войски през 2020

...
Руското министерство на отбраната заяви, че руските войски през 2020
Коментари Харесай

Руската армия през 2020 г. ще получи шест модернизирани Ту-95МС

Руското министерство на защитата съобщи, че съветските войски през 2020 година ще получат шест осъвременени стратегически ракетоносеца Ту-95МС с нови системи за електронна война и авионика.

„ През 2020 година далечната съветска авиация ще бъде попълнена с шест осъвременени стратегически ракетоносеца Ту-95МС “, заяви министерството.

Изяснява се, че през 2019 година пет осъвременени Ту-95МС са влезнали в съветските войски.

Командирът на далечната авиация генерал-лейтенант Сергей Кобилаш означи, че модерните системи, сложени на самолета по време на модернизацията, няколко пъти усъвършенстват точността на заличаване на задачите с бомби и управляеми крилати ракети.

По-рано от “Туполев” оповестиха, че осъвремененият свръхзвуков бомбардировач с отдалечен обхват на съветските Военновъздушни сили Ту-22М3М ще получи най-новото радио-електронно съоръжение.

Предполага се, че това ще усили радиуса на бойното потребление на машината и тя ще употребява модерни муниции, в това число комплекс “Кинжал”. Според специалистите, обновеният бомбардировач ще укрепи въздушния съставен елемент на съветската нуклеарна триада.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР