Руското министерство на отбраната нарече изказване на британския отбранителен министър

...
Руското министерство на отбраната нарече изказване на британския отбранителен министър
Коментари Харесай

Фобиите на британското министерство на отбраната са достойни за "Монти Пайтън", заяви Москва

Руското министерство на защитата назова изявление на английския защитителен министър Гавин Уилямсън, че Русия създава проекти за заличаване на основна английска инфраструктура, опит за привличане на вниманието и печелене на политически точки, съобщи ТАСС.

" В битката си за парични знаци за военния бюджет шефът на английското отбранително ведомство, наподобява, е изгубил визия за границите на рационалното. Фобиите на министъра, че Русия снима електроцентрали или учи на маршрутите на английските газопроводи, са почтени за детски комикси или за сериала " Летящият цирк на Монти Пайтън ", съобщи представителят на съветското министерство ген.-майор Игор Конашенков.

Според него всяка информация за местоположението на английските електроцентрали и тръбопроводи е тъкмо толкоз " секретна ", колкото и фотосите и местонахождението на Уестминстърското абатство или Биг Бен да вземем за пример.

Британският министър на защитата е чел прекалено много фантастика, с цел да твърди, че Русия се готви да унищожава инфраструктура на кралството, сподели ръководителят на комитета за защита и сигурност в Съвета на федерацията (горната камара на съветския парламент) Франц Клинцевич.

" Пълни мечти. Казвайки сходно нещо, министър Уилямсън, наподобява, е бил под усещането на романа на Хърбърт Уелс " Война на световете ", който преди малко е прочел и в който се разказва марсианско настъпление в Англия. Правилно настояват, че такива книги човек би трябвало да е прочел в детството си ", сподели Клинцевич.

В изявление за в. " Дейли телеграф " Уилямсън сподели, че Русия изследва английската инфраструктура, с цел да може да я разстрои и да провокира суматоха и безпорядък и доста гибел, напомня " Асошиейтед прес "./БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР