Руското издание публикува открито писмо на лекари от 11 болници

...
Руското издание публикува открито писмо на лекари от 11 болници
Коментари Харесай

Руски лекари зоват антиваксъри да посетят COVID отделенията

Руското издание разгласява намерено писмо на лекари от 11 лечебни заведения в страната, с което приканват съперниците на имунизацията против ковид да посетят COVID-отделенията и да видят със личните си очи инфектираните пациенти, както и последствията, които инфекцията предизвиква. Авторите на писмото са уверени, че по-късно скептичните към успеваемостта на препаратите ще трансформират позицията си във връзка с имунизацията.

Писмото, което обиколи всички съветски медии, е ориентирано както към съперниците на имунизацията като цяло, по този начин и към съответни хора. А точно: водачите на Комунистическата партия на Руската федерация и „ Справедлива Русия “ Генадий Зюганов и Сергей Миронов, заместник-председателят на Държавната дума Петър Толстой, политологът Сергей Кургинян, актрисата Мария Шукшина, певицата Наталия Ветлицкая, телевизионният водещ Оскар Кучер, музикантът Ю. Киноручев, както и други известни персони, които обществено се изричат против имунизацията.

Авторите на писмото, в това число основните лекари и началниците на отделения на водещи лечебни заведения в страната, профилирани в лекуването на ковид, означават, че знаят позицията на получателите във връзка с имунизацията против COVID-19. „ Всички сме малко заети в този момент и несъмнено се досещате за какво. Въпреки това, като се има поради какъв брой хора ви четат и слушат, ще намерим време да ви преведем през алените зони, интензивните и патологични отделения на нашите лечебни заведения “, се споделя в писмото. В него създателите показват и убеденост, че след посещаване получателите ще трансформират позицията си по отношение на имунизацията и че като цяло „ ще умират по-малко хора “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР