Руско-украинска война ПолитикаОпит за мост между Русия и Запада: Ердоган

...
Руско-украинска война ПолитикаОпит за мост между Русия и Запада: Ердоган
Коментари Харесай

Путин: Западните санкции приличат на обявяване на война

Руско-украинска война ПолитикаОпит за мост сред Русия и Запада: Ердоган ще беседва с ПутинКомпанииРуските милиардери против Путин: „ Лукойл “ прикани за прекъсване на войната
Руският президент Владимир Путин разяснява в събота, че западните наказания против неговата страна наподобяват оповестяване на война. Той сподели, че всеки опит на друга мощ да наложи зона, неразрешена за полети в Украйна, ще се смята от Русия за нахлуване във военния спор, предава Reuters.

Путин повтори, че задачите му в Украйна са да отбрани рускоговорящите общности посредством „ демилитаризация и денацификация “ на страната, тъй че тя да стане неутрална.

Украйна и западните страни отхвърлиха това като безпочвен предлог за нашествието, почнала на 24 февруари. В отговор на съветските дейности Западът наложи необятен набор от наказания, целящи уединяване на Москва. В Кремъл обаче не наподобяват уплашени.

Тези наказания, които се постановат, са сходни на оповестяване на война, само че Слава Богу, че не се стигна до това “, сподели Путин, разговаряйки с група дами стюардеси в образователния център на Аерофлот покрай Москва.

По-рано Киев прикани за възбрана на полетите над страната. НАТО обаче отхвърли настояването с претекста, че това ще ескалира войната отвън Украйна.

Путин отхвърли опасенията, че в Русия може да бъде оповестена някаква форма на военно състояние или изключителна обстановка. Той сподели, че такава мярка се постанова единствено когато има забележителна вътрешна или външна опасност.

Не планираме да вкарваме някакъв специфичен режим на съветска територия – сега няма потребност “, сподели Путин.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР