Руско телевизионно шоу, което направи ироничен скеч с бившия президент

...
Руско телевизионно шоу, което направи ироничен скеч с бившия президент
Коментари Харесай

Руско тв шоу с подигравателен скеч за Барак Обама и инициативата Black Lives Matter

Руско телевизионно шоу, което направи подигравателен скеч с някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама, показан от от актриса с гримирано в черно лице, породи разнопосочни отзиви. То се излъчи от финансирана от Кремъл телевизия през уикенда,.

Какая же мразь. Ниже опуститься уже некуда. Для каких олигофренов это показывают? Это кому-то смешно?
— Vyacheslav (@Slavsla0261)
След присмиване на наскоро, по време на неговото политическо сатирично шоу в събота вечер „ Международна пилорама ”, водещият Тигран Кеосаян подхвана изявление с подправения някогашен президент.
 Обама в новата си книга: Русия към този момент не е свръхсила Обама в новата си книга: Русия към този момент не е свръхсила
Русия към този момент не е свръхсила поради незадоволителния брой съдружници и военни бази в чужбина, написа Барак Обама в новата си книга, съобщи агенц...
Сега отиваме онлайн към тъмната страна на американската история, Барак Обама “ , майтапи се Кеосаян, до момента в който актрисата с черно лице, с алена бандана, златни верижки и огромна тениска, се появява от другата страна на разделения екран.
С жестове на рапър, подправеният Обама скандира „ Black Lives Matter “ - девиз, употребен в символ на митинг против полицейската грубост против тъмнокожите в Съединени американски щати - преди Кеосаян да го прекъсне със забележка, че „ в Русия няма расизъм “.
Тогава изявлението по НТВ минава в подмятания, че фамилията на Обама е необразовано, че някогашният президент е воден от лакомия и че той би трябвало да търси рап кариера.
„ Считате ли тази книга за ваше достижение? “ пита Кеосаян, който е брачен партньор и сътрудник на основния редактор на финансираната от Кремъл Russia Today Маргарита Симонян.
. Помолен да уточни най-важната част от записките си, имитаторката на Обама извиква „ възнаграждения “.
 Black Lives Matter - рисковият план на дълбоката страна, който може да излезе от надзор? Black Lives Matter - рисковият план на " дълбоката страна ", който може да излезе от надзор?
Расизъм в Съединени американски щати е имало, има и ще има. Но не расизмът е повода за събитията, които се случват в страната и зараждането на придвижването B...
„ Трябваше да станеш рап музикант “, споделя Кеосаян на подправения Обама, откакто актрисата извършва рима на тематика Доналд Тръмп, когато е помолен да цитира откъс от неговите записки.
Критикът на Кремъл Алексей Навални се нахвърли върху шоуто, като написа в Twitter, че двойката брачен партньор и брачна половинка печелят към 65 600 $ на епизод и че са изпратили щерка си да учи в Ню Йорк.

Обама и съветският президент Владимир Путин постоянно бяха в несъгласие по време на осемте години на ръководство на американския президент.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР