Руският зенитно-ракетен комплекс Тор-М2 е преминал изпитания в реални бойни

...
Руският зенитно-ракетен комплекс Тор-М2 е преминал изпитания в реални бойни
Коментари Харесай

В Русия изпитаха зенитно-ракетен комплекс Тор в реален бой

Руският зенитно-ракетен комплекс " Тор-М2 " е минал тествания в действителни бойни условия, заяви Фанил Зиятдинов, който е общоприет шеф на ижевския електромеханичен цех " Купол ", който е част от военнопромишления тръст " Алмаз-Антей ".

" Системата за противовъздушна защита " Тор-М2 " изцяло удостовери своите характерности освен в хода на тестванията и образователните стрелби, само че и при осъществяване на специфични задания в действителни бойни условия. Надявам се, че разбирате какво имам поради ", разяснява Зиятдинов, без да прецизира къде тъкмо се е случило това.

Той добави, че информацията за високата успеваемост на зенитно-ракетните комплекси от фамилията " Тор " е добре позната на евентуалните клиенти, в това число и на задгранични експерти, които са станали директни очевидци на употребата на зенитно-ракетните системи.

" По съвкупността на бойните характерности на зенитно-ракетните комплекси от фамилията " Тор " до сегашния миг те нямат равни на себе си. Това е добре известно на експертите както у нас, по този начин и в чужбина. Ние доста сполучливо се конкурираме с всички модерни зенитно-ракетни системи в своя клас, за което свидетелства доставката на наши комплекси в редица задгранични армии ", коментирал Зиятдинов, представен от съветските медии.

Зенитно-ракетният комплекс " Тор-М2 " е тактическа противовъздушна ракетна система за всевъзможни метеорологични условия, предопределена за решение на задания на противовъздушните войски. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР