Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Русия уж е

...
Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Русия уж е
Коментари Харесай

Пропагандни руски медии тиражират изявление на Лавров: Готови сме за мирни преговори с Украйна, но...

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че Русия сякаш е подготвена за политически и дипломатически завършек на войната против Украйна. Това обаче е допустимо единствено въз основа на обстоятелството, че бъдат приети окупираните от Русия територии.

Според пропагандната РИА Новости Лавров е споделил това по време на тирада в Държавната дума в сряда, 14 февруари, предава УНИАН.

„ Оставаме отворени за политическо и дипломатическо споразумяване на спора, учредено на отчитане на нашите законни ползи, въз основа на отчитане на действителностите, които са се открили в продължение на доста години и които са довели до обстановка в този момент “, споделил Лавров.

Ръководителят на съветското външно министерство отбелязал, че защото „ западните страни “ не желаят да вземат поради ползите на Москва и съществуващите към този момент действителности „ в света “, не вижда и благоприятни условия за реализиране на съглашение „ към този момент “.

Лавров твърди, че видите ли „ Вашингтон и неговите съдружници не се отхвърлят от фантазиите да ни нанесат стратегическо проваляне “. Според неговата версия съветската войска сякаш „ работи сполучливо “ на „ украинския спектакъл на военните дейности “ и „ на Запад към този момент не приказват за своята победа, а за това по какъв начин да попречат на Путин да победи “.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР