Руският външен министър Сергей Лавров нарече "бълнуване" изявлението на Вашингтон,

...
Руският външен министър Сергей Лавров нарече "бълнуване" изявлението на Вашингтон,
Коментари Харесай

Лавров: Твърденията на САЩ са бълнуване

Руският външен министър Сергей Лавров назова "бълнуване " изказването на Вашингтон , че Русия била подготвяла подправени видеа с нахлуване на украински военни против Донбас , с цел да ги употребява като мотив за навлизане в Украйна , съобщи ТАСС.

"Не мога да предсказвам за какво западните ни сътрудници може да се учудват в актуалните условия. Те се учудват във връзка и без мотив, главно без мотив, или по мотиви, които сами си измислят ", сподели Лавров.

"Четох, гледах в интернет някакви изказвания на Държавния департамент , че Русия сякаш готвела фалшив видеа с офанзива на украински военнослужещи против Донбас . Подобни измислици са бълнуване, с всеки минал ден те стават от ден на ден и това е явно на всеки от малко малко умел политолог ", сподели съветският министър на външните работи в изявление за вестник "Известия ".

В четвъртък от Пентагона оповестиха, че разполагат с доказателства за проект на Москва да снима подправено украинско нахлуване против руснаци, с цел да оправдае инвазия на съветската войска в Украйна.

Говорителят на Държавния департамент Нед Прайс сподели пред публицисти, че Съединени американски щати разгласяват тази информация на разузнаването, с цел да разкрият степента на дестабилизиращите дейности на Русия против Украйна и да разубедят Москва да продължава, по думите на представителя, с рисковата си акция.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР