Руският туроператор "Матрьошка тур" съобщи, че спира групите си, които

...
Руският туроператор "Матрьошка тур" съобщи, че спира групите си, които
Коментари Харесай

Руски туроператор спря групите си за България

Руският туроператор "Матрьошка тур " заяви, че стопира групите си, които трябваше да почиват в България към и след Нова година, заяви Българска телеграфна агенция.
Засегнати ще са курортите Банско, Боровец и Пампорово, които трябваше да посрещат посетители от Санкт Петербург, се вижда от уеб страницата на компанията.

"Матрьошка тур " има проблеми с извозването на свои туристи от китайския остров Хайнан и в тази форсмажорна обстановка е предпочела да спре полетите до България, тъй като така и така седалките не са запълнени. Полетите до София е трябвало да се състоят на 28 декември, на 3 януари и на 10 януари.

По-рано бе обявено, че над 200 руснаци към този момент от няколко дни не могат да излетят от китайския курортен остров Хайнан, защото китайските управляващи не са удостоверили времевите слотове (времевите интервали за излитане) на самолетна компания Икар, изпълняваща полетна стратегия до Хайкоу на Хайнан от пет съветски града. С тази самолетна компания е трябвало да се приберат вкъщи туристи на две съветски компании, измежду които и "Матрьошка тур ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР