Руският президент Владимир Путин заяви, че неговата армия взима надмощие

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че неговата армия взима надмощие
Коментари Харесай

Путин: Украйна рискува да понесе непоправим удар

Руският президент Владимир Путин съобщи, че неговата войска взима превъзходство в продължаващия към този момент съвсем две години спор с Украйна, като предизвести Киев, че рискува да получи " безвъзвратен " удар, в случай че продължи да се бори, съобщи Агенция Франс Прес.

Говорейки часове откакто президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани Запада да обезпечи на Украйна въздушното предимство, от което се нуждае, с цел да реализира прогрес на бойното поле, Путин настоя, че съветската войска е взела самодейността.



" Не единствено че тяхната контраатака не съумя, само че и самодейността е напълно в ръцете на съветските въоръжени сили ", съобщи той.

" Ако това продължи, на държавността на Украйна може да бъде нанесен безвъзвратен, доста сериозен удар ", добави Путин, без да прецизира какво има поради.

Путин също по този начин дефинира офанзивите против съветски цивилни жители като " безчовечен ".



" Опитват се да покажат, че и те могат да създадат нещо. Но вместо да вземат решение военни задания, те работят по подобен безчовечен метод. Извършват набези против мирни селища с безразборни оръжия ", сподели съветският държавен глава.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР