Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин се е чул по телефона с индийския премиер Моди


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е разговарял по телефона с индийския министър председател Нарендра Моди по въпроси за политическото и икономическото съдействие, съобщи ДПА, като се базира на пресслужбата на Кремъл.

Разговорите са били съсредоточени върху двустранните вложения и стратегическото партньорство в сферите на енергетиката, селското стопанство, превоза и логистиката. Обсъдена е била и войната в Украйна.

" По молба на Нарендра Моди Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През даде кардинални оценки в подтекста на съветската линия към Украйна ", се споделя в известието.

 

Разговорът се състоя на фона на известия, че Моди е избягвал да организира нормалния си годишен телефонен диалог с Путин след прозвучалите в изявления на съветския президент нуклеарни закани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР