Руският президент Владимир Путин възложи с указ на ФСС да

...
Руският президент Владимир Путин възложи с указ на ФСС да
Коментари Харесай

Путин възложи на ФСС да засили мерките за сигурност на Кримския мост

Руският президент Владимир Путин разпореди с декрет на ФСС да ускори ограниченията за сигурност на Кримския мост и преминаващите по него електропровод и газопровод, съобщи ТАСС, като се базира на пресслужбата на Кремъл.

На държавното управление е подредено да приведе своите актове в сходство с указа, който влиза в действие неотложно.

Вчера сутринта на Кримския (Керченския) мост експлодира камион, в резултат на което се срутиха две платна от шосейната част на моста и породи пожар в няколко цистерни с гориво на минаващ паралелно товарен трен. По данни на съветското разследване трима индивида са починали, а пътното платно от Крим към Краснодарският край е останало невредимо. Следобед бе възобновено отчасти придвижването на коли и рейсове по моста и по стоманената линия мина сполучливо един тестов трен., уточни ТАСС.

Под натиска от бързото придвижване на украинските сили в южната част на Украйна съветските окупационни управляващи в анексираната Херсонска област се готвят да изтеглят десетки хиляди цивилни, съобщи ДПА.

Южните съветски области Краснодар и Ставропол са подготвени да одобряват украинските деца и възрастни, написа в " Телеграм " ръководителят на съветската окупационна власт в Херсонската област Владимир Салдо. Един различен представител на окупационната власт в Херсон, Кирил Стремоусов, сподели пред съветската държавна телевизия, че неговата администрация е изправена " пред сложни времена ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР