Руският президент Владимир Путин удвоява атаките на Русия във войната

...
Руският президент Владимир Путин удвоява атаките на Русия във войната
Коментари Харесай

ЦРУ със страшно разкритие. Какво готви Путин

Руският президент Владимир Путин удвоява офанзивите на Русия във войната в Украйна, макар интернационалните наказания, които са наложени на страната му. Това твърди шефът на Централното разследващо ръководство Уилям Бърнс. Той участва на събитие на Financial Times във Вашингтон, предава БГНЕС.

" Путин е в въодушевление, в което не има вяра, че може да си разреши да загуби тази война. Мисля, че сега той е уверен, че усилването на офанзивите въпреки всичко ще му разреши да реализира някакъв прогрес ", акцентира Бърнс. Той изрази угриженост, че излезлите нескрито разследващи данни, които Съединени американски щати са дали на Украйна, са „ безконтролен “ и „ доста рисков “ акт, защото биха могли в допълнение да разпалят напрежението с Русия.

Централно разузнавателно управление на САЩ, което е главната американска разследваща организация, не вижда признаци, че Русия се готви да употребява тактическо нуклеарно оръжие в спора в Украйна.

„ Ние не виждаме на този стадий никакви съответни доказателства, че Русия приготвя разполагането или даже евентуалната приложимост на тактически нуклеарни оръжия “, сподели Уилям Бърнс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР