Руският президент Владимир Путин удължава до 31 декември 2025 г.

...
Руският президент Владимир Путин удължава до 31 декември 2025 г.
Коментари Харесай

Путин удължи срока на санкциите срещу Запада

Руският президент Владимир Путин удължава до 31 декември 2025 година периода на ответните стопански наказания, които наложи през март 2022 година в отговор на " неприятелските дейности на Запада ". Това излиза наяве от текста на декрет, който е оповестен в съветския формален онлайн портал за правна информация, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Указът, подписан на 8 март 2022 година от Путин, беше в действие до 31 декември 2023 година С него беше неразрешен износът от Русия и вносът в страната на артикули и първични материали, които са посочени в санкционен лист, одобрен от съветското държавно управление. В него са включени софтуерно, телекомуникационно, електрическо и здравно съоръжение, транспортни средства и селскостопански машини, написа Българска телеграфна агенция. Ограничен е износът на дървен материал, торове, първични материали за химическата индустрия, на зърнени култури и така нататък Допуска се изключение за вноса и износа на артикули за персонално прилагане от страна на физически лица.

Забранени са покупко-продажбите с задгранични физически и юридически лица, които попадат под удара на глобите, наложени от Москва. Руските жители и компании имат право да не извършват свои отговорности към тези лица, се показва в указа на президента.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР