Руският президент Владимир Путин се срещна с чеченския лидер Рамзан

...
Руският президент Владимир Путин се срещна с чеченския лидер Рамзан
Коментари Харесай

Путин прие Кадиров похвали положителната динамика в Чечения


Руският президент Владимир Путин се срещна с чеченския водач Рамзан Кадиров в четвъртък, сподели кореспондент на съветската държавна телевизия, три дни откакто, който е пребил пандизчия, упрекнат в изгаряне на Корана, предава Ройтерс

Кратък видеоклип, оповестен от телевизионния кореспондент Павел Зарубин, демонстрира по какъв начин двамата мъже си разменят встъпителни бележки, без да се загатва епизодът с побоя, който провокира наказание даже от някои прокремълски хардлайнери.

Путин сподели, че в Чечения има " позитивна динамичност ", значително с помощта на Кадиров и неговия екип. Кадиров беше показан да му дава някои документи от досие.

Освен това съветският президент е " предал най-хубавите си пожелания " на бойците от Северния боен окръг от републиката, които " героично се бият на фронтовата линия ".

" Предайте най-хубавите ми пожелания на момчетата и най-хубави пожелания на техните фамилии. Знам, че вие ​​сте персонално ангажирани с тези проблеми от самото начало, в това число поддръжка на фамилиите на нашите момчета, които се бият на фронтовата линия, бият се решително, добре, самоуверено, героично ", сподели Путин.

Той добави, че е удовлетворен от " доста положителните контакти ", които бойците имат с други елементи. " Познавам отношението на командирите, в това число и на по-високи равнища ", означи президентът.

Той сподели, че попитал един от командирите по какъв начин се бият момчетата от Чечения. " Отговорът пристигна незабавно: Те няма да Ви подведат, имам им цялостно доверие. Това приказва доста. Това е оценка на командири, които действително вземат участие във военните дейности ", означи Путин.

" Така че нашите най-хубави пожелания към всички и техните фамилии ", приключи той. В отговор Кадиров увери, че заповедта на президента ще бъде изпълнена на 100%. " Благодаря вВ ", благодари президентът, цитира диалога ТАСС.
 Кадиров се врече във честност на Путин, още веднъж
Кадиров се врече във честност на Путин, още веднъж

Домашният фронт постоянно би трябвало да бъде спокоен и сигурен

Путин разреши на Кадиров да ръководи южния мюсюлмански район като персонално притежание в подмяна на запазването на табилността и лояостта към Москва след войните през 90-те и 2000-те години, в които районът се опита да се отдели от Москва.

Кадиров поддържа имиджа на безсърдечен съдружник на Путин и агресивен привърженик на войната на Русия в Украйна, само че някои коментатори допуснаха, че тази седмица той е прекрачил границата, като е одобрил нападението на сина му Адам против пандизчията Никита Журавел.

Той разгласява видеозапис, на който се вижда по какъв начин по-младият Кадиров удря с юмруци и рита Журавел, до момента в който пандизчията се свива на стола, и сподели, че се гордее със сина си, че е придобил " идеали на възрастен за чест, достолепие и отбрана на своята вяра ".

Предполагаемото изгаряне на Корана не се е случило в Чечрния, само че съветските следователи споделиха, че са трансферирали Журавел в чеченския арест, тъй като мюсюлманите там са се виждали като жертви на случая.

Побоят насочи обвинявания към Путин, че е предал етнически руснак, " с цел да бъде изяден от чеченците ", сподели тази седмица някогашният създател на речи в Кремъл Абас Галямов, в този момент изострен критик на Путин. Дори прокремълски военни коментатори описаха епизода като безсрамие.

46-годишният Кадиров беше, като този месец се появиха клюки, че е мъртъв или в кома. Миналата седмица той разгласява пост в " Телеграм ", в която споделя, че е добре и повода да пътува до московска болница е " да посети болен чичо ".
 Рамзан Кадиров отхвърли всевъзможни клюки, че е болен
Рамзан Кадиров отхвърли всевъзможни клюки, че е болен

Различни източници започнаха да оповестяват за внезапно утежняване на здравето на Кадиров в четвъртък вечерта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР