Руският президент Владимир Путин се развихри. Уволни 1000 души от

...
Руският президент Владимир Путин се развихри. Уволни 1000 души от
Коментари Харесай

Путин се развихри – уволни 1000 души. Големият му страх

Руският президент Владимир Путин се развихри. Уволни 1000 души от най-близкото си обграждане. Причината е огромният разум боязън да не бъде токсичен. Той внезапно се повишил след войната в Украйна,, сочат отчети на английските спецслужби

Около 1000 души от личния състав на Путин са били заменени единствено за един месец. Най-голямата чистка в Русия включва телохранители, готвачи, прислужници и секретарки.

Нахлуването в Украйна от Русия беше необятно наказано от страни по целия свят и осъдено с тежки наказания, наложени на Путин и свързани с него олигарси. Американски и западни служби неведнъж предупреждаваха, че Русия се готви да нахлуе в Украйна, поради струпаните по общата граница хиляди военнослужещи и доста техника. Москва отхвърляше.

Кремъл има история с отравянията, само че най-вече като дейна страна, съобщи Нова тв, цитирайки английски издания, които дават за образец отравянето на критиците на властта в Москва с нервнопаралитичния сътрудник Новичок, употребен като средство за заличаване на опозиционери като Алексей Навални, който беше токсичен през август 2020 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР