Руският президент Владимир Путин се хвали със супермодерни руски оръжия

...
Руският президент Владимир Путин се хвали със супермодерни руски оръжия
Коментари Харесай

„Безаналоговите“ оръжия на Путин всъщност са архаични и неефективни

Руският президент Владимир Путин се хвали със " супермодерни " съветски оръжия, които в действителност са остарели и неефективни. Според украинския Център за стратегически връзки и осведомителна сигурност войната в Украйна показва същинските благоприятни условия на съветското оръжие.

„ В съпоставяне със западните аналози съветското оръжие е изостанало. Руският военно-промишлен комплекс не създава кардинално нови разработки, там към момента се употребяват руски постижения “, се споделя в отчета.

Производството на оръжия в Русия зависи от западната електроника и предприятия от Украйна, само че руснаците нямат достъп до тях. Съобщава се също, че съветската техника, която е пленена от украинските военни, има индустриален недостатък, който излага самите окупатори на заплаха по време на употреба.

„ Руският военно-промишлен комплекс е в крах, както и други браншове на съветската стопанска система – предприятията бездействат, служащите остават без работа... И поредност от пожари и детонации в предприятия на военно-промишления комплекс свидетелстват за желанията на служителите да скрият действителното положение на бранша “, се споделя в отчета.

„ Безаналоговата “ войска на Владимир Путин, която стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна на 24 февруари, беше разгромена в Киевска област, а също така търпи тежки провали на изток и на юг. Руските бойци нападат най-вече цивилни невъоръжени жители, като досега са събрани доказателства за осъществени 26 500 военни закононарушения от страна на окупаторите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР