Руският президент Владимир Путин се готви да обяви влизането си

...
Руският президент Владимир Путин се готви да обяви влизането си
Коментари Харесай

Путин ще избягва украинската тема в предизборната си кампания

Руският президент Владимир Путин се готви да разгласи влизането си в акцията за идващите президентски избори на 20 ноември, написа американският Институт за проучване на войната, базирайки се на известия в съветски медии. При това Путин оптимално ще заобикаля засягането на войната в Украйна, предвиждат откривателите.

Основната идеологическа линия в акцията на Путин ще бъде Русия като " фамилията на фамилиите ", което е обект на офанзиви от страна на враговете. А войната в Украйна ще се разисква от Путин " тъкмо толкоз, колкото е належащо ", гласят мненията на източници на вестник " Комерсант ", представени в отчета от Съединени американски щати. По-рано американските анализатори бяха написали, че съветските публични лица и изключително тези, които са свързани с пропутинската партия " Единна Русия ", евентуално са разтревожени от това по какъв начин ще повлияе войната на електората по време на локалните и на районните избори.

Путин ще разчита на " доверени лица "

Позовавайки се на информации от онлайн изданието РБК, американският институт отбелязва, че Кремъл приготвя лист на " доверените лица ", които ще пропагандират за Путин преди президентските избори през март 2024-а година. Тези лица би трябвало да дават отговор на избрани критерии като: да показват обществена поддръжка за Путин и войната в Украйна, да имат високо равнище на самопризнание и почитание в обществото, да бъдат опитни в областта на обществените изяви и дебатите, да вземат участие интензивно в избрани публични сфери - вяра, войска, обучение и така нататък

Същевременно от американския Институт за проучване на войната показват, че загрижеността на Кремъл и " Единна Русия " във връзка с равнището на поддръжка на войната в Украйна " не са удостоверение за това, че партията " Единна Русия " или доминирането на Путин в съветската политика на идните президентски избори се намират под опасност ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР