Руският президент Владимир Путин предупреди за проблеми със съседна Финландия,

...
Руският президент Владимир Путин предупреди за проблеми със съседна Финландия,
Коментари Харесай

Създаваме Ленинградски военен окръг. Путин разполага войски по границата с Финландия

Руският президент Владимир Путин предизвести за " проблеми " със прилежаща Финландия, която се причисли към НАТО по-рано тази година, заявявайки, че Москва ще сътвори в отговор нов боен окръг в Северозападна Русия, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БНР.

Финландия, която споделя 1340-километрова граница с Русия, се причисли към НАТО през април т.г. посред московската инвазия в Украйна.

" Те (Западът) вкараха Финландия в НАТО. Имахме ли някакви разногласия с тях? Всички разногласия, в това число териториалните в средата на предишния век, от дълго време са позволени ", съобщи Путин в изявление за държавната телевизия " Русия 1 ".

И добави:

" Там нямаше проблеми, а в този момент ще има, тъй като сътворяваме Ленинградски боен окръг и ще разположим обилни военни единици там ".

Коментарите му идват, откакто Финландия още веднъж затвори границата си с Русия тази седмица с обвинявания, че Москва провежда мигрантска рецесия. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР