Руският президент Владимир Путин предупреди Киев, че ако украинските власти

...
Руският президент Владимир Путин предупреди Киев, че ако украинските власти
Коментари Харесай

Путин: Москва ще отговори със сила на украинските атаки

Руският президент Владимир Путин предизвести Киев, че в случай че украинските управляващи се опитат да продължат да правят терористични набези на съветска територия, отговорът ще бъде нечовечен, написа ТАСС.
Държавният глава упрекна Украйна, че се пробва да взриви сектор от газопровода „ Турски поток ”. „ Бяха осъществени редица терористични атаки и опити за набези против електрическата и газовата инфраструктура на страната ни, в това число опит за бомбен атентат в сектор от газопреносната система „ Турски поток ”, съобщи Путин. 
Той акцентира, че киевските управляващи стоят зад детонацията на Кримския мост. „ Данните от експертизите и оперативната информация, сочат, че гърмежът от 8 октомври е терористичен акт. Терористична офанзива, целяща да унищожи гражданската сериозна инфраструктура на Русия. Също по този начин е явно, че украинските специфични служби са поръчали, организирали и направили терористичния акт ”, съобщи съветският президент.
Президентът съобщи, че „ тази заран, по предложение на Министерството на защитата и в сходство с проекта на съветския Генерален щаб, беше нанесен масиран удар с прецизни оръжия с огромен обхват против украински обекти ”.
Освен това Путин обвини Украйна в нуклеарен тероризъм - обстрел на Запорожката атомна електроцентрала и опити за бойкот на Курската АЕЦ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР