Руският президент Владимир Путин подписа днес указ, с който се

...
Руският президент Владимир Путин подписа днес указ, с който се
Коментари Харесай

Путин ограничава движението към и от 8 руски региона, граничещи с Украйна

Руският президент Владимир Путин подписа през днешния ден декрет, с който се лимитира придвижването към и от осем района, граничещи с Украйна, заяви Ройтерс.
Прочетете още
Мерките се отнасят за Краснодарския край, Белгородска, Брянска, Воронежка, Курска и Ростовска област, които са наоколо до Украйна, както и за Кримския полуостров и Севастопол, които Русия завладя от Украйна през 2014 година

Публикуваният декрет разпорежда " икономическа готовност " в осемте района, граничещи с Украйна, в това число Крим, съобщи Българска телеграфна агенция.

Въвежда се " приблизително равнище на реакция " в Крим, Краснодарския край, Белгород, Брянска, Воронежка, Курска и Ростовска област. Този режим разрешава на районните управляващи да организират " ограничения за икономическа готовност " и " ограничения за териториална отбрана ", заяви Би Би Си.

В други съветски райони, които са част от Южния и от Централния федерален окръг, е оповестена " висока степен на подготвеност " - тя включва също " ограничения за териториална защита " и специфичен режим за уреди, подпомагащи превоза и връзките, както и за енергийни обекти. Този режим планува също засилени ограничения за запазване на публичния ред и отбраната на военни, държавни и специфични обекти. Той се отнася и за столицата Москва.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР