Руският президент Владимир Путин описа във вторник последната израело-палестинска война

...
Руският президент Владимир Путин описа във вторник последната израело-палестинска война
Коментари Харесай

Путин: Войната е пример за провала на политиките на САЩ в Близкия изток

Руският президент Владимир Путин разказа във вторник последната израело-палестинска война като резултат от провалената външна политика на Съединените щати, съобщи Асошиейтед прес.

Говорейки при започване на диалозите му с гостуващия иракски министър-председател Мохамед ал Судани, Путин съобщи в първия си коментар за войната, че " мнозина ще се съгласят с мене, че това е жив образец за неуспеха на политиките на Съединени американски щати в Близкия изток ".

Той добави, че Съединените щати са се " пробвали да монополизират уреждането, само че, за жалост, не са се погрижили да потърсят взаимни отстъпки, които биха били допустими за двете страни, а, тъкмо наобратно, търсеха да наложат своя мироглед за това по какъв начин да бъде направено, упражнявайки напън върху двете страни ”.

Путин сподели, ме Съединени американски щати не са съумели " да вземат под внимание виталните ползи на палестинския народ ", пренебрегвайки резолюциите на Общото заседание на Организация на обединените нации, предвиждащи основаването на самостоятелна палестинска страна. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР