Руският президент Владимир Путин нареди на правителството до утре -

...
Руският президент Владимир Путин нареди на правителството до утре -
Коментари Харесай

Путин нареди на правителството до 11 ноември да представи варианти за осигуряване на специалната военна операция

Руският президент Владимир Путин подреди на държавното управление до на следващия ден - петък, 11 януари, да показа оферти за надзор на разноските за обезпечаване на специфична военна интервенция. Списъкът с указания на президента е оповестен в четвъртък на уеб страницата на Кремъл, оповестяват съветски медии.

„ Правителството на Руската федерация да показа оферти за обезпечаване на надзор върху разходването на средства от федералния бюджет за действия, които обезпечават провеждането на специфична военна интервенция, като се вземе поради насочването на такива средства за обезпечаване на провеждането на тази интервенция ", се показва още в известието.

Срокът за осъществяване на поръчката е до 11 ноември 2022 година

Целевата задача за облекчаване потребностите на армията и другите правоохранителни органи по време на специфична военна интервенция би трябвало да бъде утвърдена до 14 ноември. Тази заповед е дадена от Путин.

„ Като се вземат поради дадените по-рано инструкции, да се приключи определянето на целевата задача за облекчаване потребностите на въоръжените сили на Руската федерация, други войски, военни формирования и органи при провеждането на специфична военна интервенция, както и на установяване на насоките и периодите за осъществяване на тази задача. Крайният период е 14 ноември 2022 година ", се споделя в напътствието, адресирано до Координационния съвет по защита към държавното управление.

За отговорник за осъществяването на заповедта беше назначен ръководителят на координационния съвет, министър-председателят на Руската федерация Михаил Мишустин.

Путин изиска до 14 ноември стандартите за сигурност на армията да бъдат приведени в сходство с действителните потребности.

„ Да се ​​приведат стандартите за обезпечаване на въоръжените сили на Руската федерация, други войски, военни формирования и органи с материални средства в сходство с действителните потребности, зараждащи при провеждането на специфична военна интервенция, като се вземе поради интензивността на потребление и изхабяване на материални активи ", се споделя в листата с разпоредби на президента.

Държавният съвет да дефинира размера на спомагателната поддръжка за районите, в това число тези, в които е въведена междинна степен на реакция.

„ Министерството на финансите на Русия, взаимно с комисията на Държавния съвет на Руската федерация в направление „ Държавно и общинско ръководство " да дефинира нужния размер на спомагателна поддръжка за съставните формирания на Руската федерация, в това число тези, за които е въведена междинна степен на реагиране за сметка на средствата от федералния бюджет ", се споделя в листата с указания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР