Руският президент Владимир Путин направи голяма грешка, като обяви, че

...
Руският президент Владимир Путин направи голяма грешка, като обяви, че
Коментари Харесай

Какво каза Байдън на Радев и президентите от Б9?

Руският президент Владимир Путин направи огромна неточност, като разгласи, че Москва излиза от контракта за надзор на нуклеарните оръжия " Нов СТАРТ ". Това съобщи американският държавен глава Джо Байдън пред президентите на 9-те страни от така наречен " източен фланг ", измежду които е и Румен Радев.

Ключовата намира се организира в Полша, където Байдън през вчерашния ден произнесе знакова тирада.
-->
" Вие сте на първа линия в нашата групова защита ", обърна се към държавните глави на Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Латвия, Литва и Естония Байдън, съобщи Българска национална телевизия.

" Източният фланг на НАТО е предна отбранителна линия ", съобщи още Байдън на срещата на високо ниво на страните от Букурещката деветка.

Преди диалозите си с водачите от Б9 Байдън съобщи, че Съединени американски щати ще пазят " безусловно всеки сантиметър от НАТО ".

Той акцентира, че Съединени американски щати неведнъж са се засилили, с цел да дават сериозна помощ за сигурността на Украйна, както и сериозна поддръжка за " безусловно милиони " бежанци.

Излизането на Москва от контракта Нов СТАРТ към този момент бе утвърдено от държавната Дума - съветският парламент и от съвета на федерациите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР