Руският президент Владимир Путин, който днес навърши 68 години, заяви

...
Руският президент Владимир Путин, който днес навърши 68 години, заяви
Коментари Харесай

Путин: Спрях бирата, защото коремът расте

Руският президент Владимир Путин, който през днешния ден навърши 68 години, съобщи в изявление за организация ТАСС, че по време на ръководството си „ не се е трансформирал много”, само че все пак президентството е оказало своето въздействие в връзките му с околните хора.

Путин сподели, че през годините като държавен глава от време на време е чувствал, че се трансформира от човек във функционалност, само че е запазил „ човешкия си характер”. „ Моите другари, които познавам от университета, споделят, че на процедура не съм се трансформирал. Те могат по-добре извън да преценят”, показа президентът на федерацията.

Путин се оплака, че работата му като президент оставя отпечатък върху връзката му с околните, в това число с приятелите. „ Разбира се, има ограничавания “, сподели президентът, отговаряйки на въпроса дали може да си разреши да се срещне с другари, да вземем за пример в бар на бира. " Опитвам се да не пия бира в последно време. Коремът пораства ", добави шеговито Путин.

Путин въпреки всичко уточни и позитивната страна на това да е президент: „ Има отплата за тези ограничавания. И най-важната отплата е възприятието на огромно морално задоволство от доверието, което хората ми гласоподават. Това е доста значимо ", заключи Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР