Руският президент призна на 29 септември за грешки по време

...
Руският президент призна на 29 септември за грешки по време
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Путин признава за грешки при мобилизацията, а това показва мащаба на проблема

Руският президент призна на 29 септември за неточности по време на мобилизацията, които би трябвало да бъдат поправени. Според английското военно разузнаване това изказване е " извънредно бързото " признание на зародили съществени проблеми, написа Руската секция на на Би Би Си.

" Необходимо е да се поправят всички неточности ", позволени по време на мобилизацията, и " да не се позволяват такива в бъдеще ", съобщи съветският президент на 29 септември. Той даде за образец многодетни татковци, хора с хронични болести и към този момент надхвърлили боеспособна възраст мъже. Всички те се озоваха във военните комисариати, макар уверенията на Путин, че мобилизацията ще засегне единствено хора с военен опит или военна подготовка. 

Вероятно чиновниците не са знаели точния мащаб и законовата аргументация на мобилизационната акция, заради което са набирали фрагменти, които не попадат в рамките на страната, оповестени от Путин и съветското министерство на защитата.

Сега, до момента в който наборните резервисти не престават да се събират в палаткови директни лагери, управляващите се пробват да обезпечат образование на наборниците и да намерят офицери, които да управляват новите елементи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР