Конкурсът за управител на Специализирана болница за активно лечение на

...
Конкурсът за управител на Специализирана болница за активно лечение на
Коментари Харесай

Не избраха управител на СБАЛОЗ-София област

Конкурсът за шеф на Специализирана болница за интензивно лекуване на онкологични болести - София област завърши без триумф, излиза наяве от уеб страницата на Министерството на здравеопазването. Единственият претендент за поста – досегашният шеф доктор Диана Йорданова не е позволена до третия стадий на състезанието.

Припомняме, че доктор Йорданова беше определена на поста през юни 2020 година от трети опит. Конкурсът беше разгласен през август 2019 година, след приключването на мандата й, само че той се провали заради липса на претенденти и беше действително извършен в края на декември 2019 година Тогава доктор Йорданова беше класирана на втора позиция, а най-висока оценка получи доктор Васко Кацаров. В този конкурс са взели участие още доктор Николай Димов и Ирина Михайлова-Симеонова.

На 5 март 2020 година обаче Министерство на здравеопазването анулира избора на доктор Кацаров за шеф на СБАЛОЗ-София и разгласи нов конкурс за възлагане на ръководството на болничното заведение, извоюван от доктор Йорданова. Класирането беше анулирано поради постъпили възражения от участници в конкурсната процедура, свързани с метода на осъществяване, които инспекция на звено „ Вътрешен одит “ е  намерила за основателни, прецизираха тогава за Zdrave.net от министерството.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР