Руският президент не посещава фронтови райони, защото се страхува, че

...
Руският президент не посещава фронтови райони, защото се страхува, че
Коментари Харесай

Арестович: Защо Путин не идва на фронта - своите ще го гръмнат

Руският президент не посещава фронтови региони, тъй като се опасява, че своите военни ще го гръмнат. Това съобщи съветникът на украинската президентска администрация Олексий Арестович, представен от Униан.       

По думите му, Путин не е от хората, които застават под патроните - евентуално работата му в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) не го е изисквала, а и пребиваването му в ъндърграунда на Петербург не е било обвързвано със съществени опасности.  

„ Според мен и там не му се е налагало да рискува изключително, намирайки се паралелно със Собчак. А да командва, да убие Литвиненко и всички други от бункера не носи необикновен риск, изключително когато си зад нуклеарното куфарче. Така се е формирал характерът му. “ – отбелязва Арестович в изявление за съветския правозащитник Марк Фейгин.

" Бои се, че своите ще го гръмнат под претекст, че е налетяла украинската артилерия. Затова го разбирам, допускам, че се бои и от своята защита, своите келнери, секретари, изключително се бои от лекарите си, от всички се бои. И той си живее в този обичаен боязън.

Колкото повече зло причиняваш и смяташ да причиниш, толкоз повече се разпадаш като персона. Това е напълно елементарен закон. “ – разяснява съветникът.

Той добавя, че евентуално Путин не посещава фронта и тъй като съветските военни ще се изплашат от типа на президента си.

" Искате той да отиде там, на първата линия, с цел да внушава нещо на своите бойци? Та те ще видят кой в реалност е пълководецът… Ще го видят и ще се ужасят. Дребно, сипаничаво (човече) и ние за това умираме. Това ще бъде тотално отчаяние. Ако покажат Путин онлайн на съветските бойци, съветската войска, не че ще се разбяга, ще се застреля… Ще схванат, че освен не е татко, а че е задръстенячка. “ – разяснява Арестович.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР