Руският президент изпрати съболезнования на своя северномакедонски колега във връзка

...
Руският президент изпрати съболезнования на своя северномакедонски колега във връзка
Коментари Харесай

Путин изпрати съболезнования до Пендаровски заради трагедията с автобуса

Руският президент изпрати съболезнования на своя северномакедонски сътрудник във връзка със гибелта на северномакедонски жители при автобусна злополука в България, заяви ТАСС.

" Моля да приемете нашите дълбоки съболезнования във връзка със гибелта на жители на Вашата страна, в това число деца и младежи, при пътнотранспортно произшествие в България ", гласи текстът на телеграмата, оповестен на уеб страницата на Кремъл във вторник. Путин помоли да " предадете думите на откровено състрадание и поддръжка на фамилиите и приятелите на жертвите и пожеланията за бързо възобновяване на всички потърпевши ".
Обявиха тридневен печал в Северна Македония
Властите на Република Северна Македония оповестиха тридневен печал в памет на жертвите на автобусната злополука, оповестиха македонските ме...

Туристически рейс от Северна Македония катастрофира и се възпламени на автомагистрала " Струма " в България във вторник. При, в това число 12 деца. Седем пасажери от рейса, две дами и петима мъже, бяха приети в болница в София. На мястото на случая не престават оперативните и следствените дейности.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР