Руският представител в ООН Василий Небензя на практика призна, че

...
Руският представител в ООН Василий Небензя на практика призна, че
Коментари Харесай

Руският посланик в ООН направи гаф и после каза, че е лапсус: Тези трупове не са били по улиците на Буча преди идването на руските войски

Руският представител в Организация на обединените нации Василий Небензя на процедура призна, че Руската федерация е виновна за клането в Буча. Той се изпусна по време на конференция преди снощното съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, съобщи Актуално.

Небензя съобщи безусловно следното: " Тези трупове не са били по улиците (на Буча) преди идването на съветските войски " . След това, разбирайки какво е произнесъл, той се поправи, че труповете се появили след отстъплението на руснаците, очевидно пробвайки да показа обстановката като лапсус. Последваха обаче куп подигравателни мнения в Twitter, че Небензя в действителност първо споделя истината - това, което подсъзнанието му диктува и което е реалност.

Същевременно Небензя се държа цинично по време на снощното съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и изясни по какъв начин Русия " пазела цивилните ".

Omg, Vassily Nebenzya - Russian current Representative to the United States accidentally made a Freudian slip and said something that was really on his mind, instead of usual lies
He said there were no dead bodies in until Russian soldiers arrived
— Michael Elgort
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР