Руският посланик в ООН Василий Небензя обяви, че Великобритания умишлено

...
Руският посланик в ООН Василий Небензя обяви, че Великобритания умишлено
Коментари Харесай

Великобритания умишлено унищожава доказателства за Скрипал, твърди Русия

Руският дипломат в Организация на обединените нации Василий Небензя разгласи, че Англия съзнателно унищожавала доказателства, свързани с отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия в британския град Солсбъри на 4 март.

" Потайно английските управляващи съзнателно унищожават доказателства и материални предмети. Домашните любимци на Скрипал бяха премахнати, без да са взети проби от тях. Предприемат се опити за изтриване на доказателствата на всички места, посетени от семейство Скрипал: бара, ресторанта, пейката, почвата и т. н. ", акцентира Небензя.

Той също по този начин съобщи, че Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) " не разполага с нищо, което да помогне на английската страна да поддържа подправените си изказвания за намесата на Русия в случая в Солсбъри ".

ОЗХО удостовери първичните информации, публикувани от английските управляващи, че при отравянето е било употребявано нервнопаралитично вещество, само че не прецизира какво вещество е било или къде е било създадено. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР