Руският опозиционер Алексей Навални, който от две години е лишен

...
Руският опозиционер Алексей Навални, който от две години е лишен
Коментари Харесай

Руският затвор убива Навални – той е в критично състояние, не прилича на себе си

Руският опозиционер Алексей Навални, който от две години е лишен от независимост, към този момент е в извънредно тежко положение и наподобява неразпознаваем.  Припомняме, откогато се завърна в Русия през януари 2021 година след лекуване в Германия поради отравяне с новичок, Навални е персонален от независимост – в началото в съветски арест, в този момент в затворническа колония.

Преди дни немското държавно управление прикани да бъде обезпечена " незабавна здравна помощ " на опозиционния политик

Близо 500 съветски лекари са подписали оповестена във " Facebook " петиция, призоваваща Путин да обезпечи подобаващи грижи за Навални и " да приключи злоупотребите " против него.

О.з. полковник Диман Георгиев, специалист по интернационална и национална сигурност, разяснява във Facebook, че положението  на Навални поставя завършек на конспирациите, че е допустимо режимът в Кремъл да счита да го употребява в своя предстоящ сюжет и преследването против него е симулирано.   

Той разгласява фотография на Навални, показваща по какъв начин политикът наподобява в този момент и по какъв начин е изглеждал преди.   

„ Запомнете, за диктатора няма бъдеще в което той не съществува! Вижте добре тази фотография! “ – написа той, като добавя, че тази фотография може да е последна, в случай че животът на Путин не завърши скоро.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР