Руският опозиционен политик Алексей Навални заяви в понеделник, че страда

...
Руският опозиционен политик Алексей Навални заяви в понеделник, че страда
Коментари Харесай

Навални: Инжектират ме с неизвестни лекарства

Руският опозиционен политик Алексей Навални съобщи в понеделник, че страда от влошаващи се болки в гърба поради дългите интервали в изолираност, които съгласно него са част от умишлена тактика на управляващите да съсипят здравето му, цитира думите му Ройтерс.

В обява в профила си в Twitter той сподели още, че е бил инжектиран с незнайни медикаменти.

" Вижте по какъв начин работи системата, когато не Ви е разрешено да биете човек, само че вашето управление Ви е наредило да го нараните неприятно ", се споделя в обявата му.

Той даде образец с това, че напоследък има проблеми с гръбначния дирек.

" Ясно е какво би трябвало да направи човек, с цел да утежни казуса: да ме държи имобилен оптимално дълго ", сподели 46-годишният Навални, който съумява да употребява обществените мрежи посредством своите юристи и сподвижници.

" Ако пандизите човек в килия, в която той може да стои или да седи на желязна табуретка по 16 часа дневно, след месец в такива условия даже здрав човек сигурно ще получи болки в гърба. Аз прекарах по този начин последните 3 месеца. Разбира се, гърбът ми ме убива. "

Навални сподели, че от месец и половина споделя, че има потребност от доктор. Когато най-сетне е бил посетен от лекарка, тя го е прегледала за 5 минути и е отказала да му заяви каква е диагнозата му или какво му предписва.

Навални споделя, че по-късно са му били сложени инжекции. Когато е попитал какво съдържат, му дали отговор: " Инжектираме каквото е предписал лекарят. Витамин B да вземем за пример. "

Инжекциите не оказват помощ, сподели той, " и като цяло се усещам малко неловко да ми инжектират непознато лекарство ".

Навални е най-отявленият вътрешен критик на президента Владимир Путини съперник на войната в Украйна.

Опозиционерът бе упрекнат в нарушение на условна присъда от 2014 година за заграбване на средства и може да бъде вкаран в пандиза за две години и половина. Навални беше арестуван на летището в Москва в средата на януари, откакто отлетя назад за Русия от Германия, където се възстановяваше от отравяне с бойното отровно вещесто " новичок ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР