Руският опозиционен лидер Алексей Навални ще оцелее след атаката с

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални ще оцелее след атаката с
Коментари Харесай

Навални ще оцелее след атаката с отрова, но ще е извън строя месеци

Руският опозиционен водач Алексей Навални ще оцелее след " офанзивата с отрова ", само че ще е " отвън строя " в продължение на месеци, съобщи водещ деятел, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
Още по тематиката
Яка Бизил - създателят на немската фондация " Кино за мир ", която транспортира със специфичен аероплан Навални от Омск в Берлин - направи тази прогноза пред таблоида " Билд ".

Здравето на съветския опозиционер се утежни внезапно по време на полет от град Томск, Западен Сибир, за столицата Москва в четвъртък. Самолетът с 44-годишния Навални бе заставен да кацне в Омск, където критикът на Кремъл бе настанен в кома в реанимацията на болница. Според негови съдружници съветският опозиционер е бил токсичен.

В събота специфичен аероплан, изпратен от " Кино за мир ", транспортира Навални от Омск в Берлин. От болничното заведение " Шарите ", където той е настанен, към момента не са коментирали положението му.

Яка Бизил съобщи пред " Билд ", че Навални е понесъл полета добре, само че това не трансформира " тревожната като цяло обстановка ".

" Ако (руският опозиционер) премине през това незасегнат, на което всички се надяваме, тогава той ще е отвън политическата сцена минимум два месеца ", предвижда деятелят.

От екипа на Навални в това време анулираха планувания за нощес интернет брифинг за неговото положение, с аргумента че " не са подготвени ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР