Руският национален превозвач „Аерофлот” потвърди новината, че негови екипажи, които

...
Руският национален превозвач „Аерофлот” потвърди новината, че негови екипажи, които
Коментари Харесай

Нов проблем между Москва и Вашингтон

Руският народен транспортьор „ Аерофлот” удостовери новината, че негови екипажи, които извършват задокеански полети по направление от Русия към Съединени американски щати, имат проблем с приемането на американски визи. В четвъртък Министерството на външните работи на Русия заяви, че Москва не изключва по отношение на визовата обсада, която има във връзка с съветски жители, Русия и Съединени американски щати да останат без въздушна връзка.

„ Аерофлот”, който единствен осъществя постоянни полети сред Русия и Съединени американски щати, може да бъде заставен да ги прекъсне, защото „ екипажите изпитват възходящи компликации с приемането на американски визи”, оповестяват от министерството. Информацията беше доказана и от авиопревозвача.

В началото на април стана ясно, че най-големият съветски авиопревозвач, може да приключи полети до Съединени американски щати, поради проблеми с визите, които американското посолство отхвърля да издаде на водачи и стюардеси. Престоят на екипажите, които правят междуконтинентални полети по закон, е сред 24 и 48 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР