Руският министър на отбраната Сергей Шойгу проведе среща с ръководството

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу проведе среща с ръководството
Коментари Харесай

Контра! ТАСС съобщи за среща на Шойгу с ръководството на Министерството на финансите

Руският министър на защитата Сергей Шойгу организира среща с управлението на Министерството на финансите за осъществяването на държавните поръчки за защитата, на която означи, че поради военните дейности в Украйна належащо е тази година да се резервира темпа на доставки на обещаващи оръжия.

Това оповестиха в събота от военното ведомство, на което се базира ТАСС.

По думите му бюджетното финансиране тази година надвиши миналата с 15%, макар антируските наказания. Както означи Шойгу равнището на подписване на държавни контракти е 85%, а през април тази работа ще бъде изцяло приключена.

По думите му целите са високоточното далекобойно въоръжение, авиационна техника, както и поддържане на бойната подготвеност на стратегическите нуклеарни сили.

Припомняме известието от събота сутринта на Антон Герашченко, който е консултант на украинския вътрешен министър, че Сергей Шойгу е получил инфаркт.

Шойгу не бе виждан обществено от 11 до 24 март, когато се появи за малко във видеоклип пуснат от Путин.

" Инфарктът на Шойгу е станал след тежкото обвиняване от страна на Путин за цялостния неуспех на нашествието в Украйна ", написа Герашченко във Фейсбук.

Според него сега Шойгу се " възвръща " в болница.

Би Би Си акцентира, че до новината на Герашченко съветските управляващи не са съобщавали за здравословни проблеми на Шойгу.

Последната съветска реакция по-скоро може да се приема като контра агитация, с цел да не се разколебават армията и народът.

Все още нито една съветска медия не е посочила Шойгу в живо включване, нито е разгласила негови настоящи фотоси.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР