Руският милиардер Роман Абрамович преди седмица изненада целия свят с

...
Руският милиардер Роман Абрамович преди седмица изненада целия свят с
Коментари Харесай

Абрамович има намерение да създаде нов континентален футболен турнир

Руският милиардер Роман Абрамович преди седмица изненада целия свят с решението да се отдръпна от оперативното ръководство на Челси. След това се появиха информации, че той води договаряния за продажбата на клуба.

Освен това богаташът изрази предпочитание да влезе в ролята на медиатор по време на диалозите за мир сред Украйна и Русия.

Счита се, че той ще подари всички пари от продажбата на Челси за възобновяване на Украйна след края на войната. Счита се, че той желае сред 2-4 милиарда евро за лондонския клуб.

Заради нахлуването на съветската войска на украинска територия, Абрамович не е мечтан на територията на Англия. Заради това той е решил да опитва развиването на нови планове.

55-годишният някогашен губернатор на Чукотка има желание да сътвори нов континентален футболен шампионат, настояват съветските медии, заяви sportal.bg.
Според информациите, в конкуренцията ще се включат тимове от Русия, Сърбия, Израел и България. Ако развиването на шампионата върви съгласно предварителните прогнози, доста евентуално е в допълнение да се включат отбори от Беларус, Казахстан и Финландия.

Според първичните проекти на Абрамович в новосъздадената лига се чака включването на: съветските ЦСКА (Москва), Спартак (Москва) и Зенит, сръбските Цървена звезда, Партизан и Войводина (Нови Сад), израелските Макаби (Тел Авив) и Апоел (Тел Авив), както и българските Левски, Лудогорец и ЦСКА - София.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР